Rólunk

A Kreatív Kaptár 2014 őszén nyitotta meg kapuit minden alkotni vágyó előtt

Kreatív Hobbi és FonalBolt

Folyamatosan bővülő kínálatunkkal igyekszünk vásárlóink igényeit kielégíteni és olyan termékeket forgalmazni, amik mind minőségben, mind felhasználhatóságban a lehető legmagasabb szinvonalat képviselik. Fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja hobbijának, szenvedélyének alapanyagait, alapjait, így született meg saját márkánk: a Dotti.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a horgolás, viszont a fonalak és horgolótűk rengetegében elveszik a kezdő alkotni vágyó, – ebben szeretnénk segítséget nyújtani. A Dotti póló- és zsinórfonalainkat magas minőség jellemzi, szín- és anyagösszetétel választékunk folyamatosan bővítjük és mi magunk is teszteljük.

Herk Tímea, a Kreatív Kaptár ötletgazdája, vezetője

Nagyobb családi ünnepek, karácsonyok alkalmával mindig törekedett a saját készítésű, kreatív, személyre szóló ajándékok megalkotásában.

Ezek a tapasztalatok és élmények érlelték meg benne a gondolatot, hogy egy olyan műhelyt hozzon létre, ahol a megfelelő minőségű hozzávalók mellett hozzáértéssel és alkotói szemlélettel is gazdagodhat a kreatívkodni vágyó. Hagyományos technikák és hobbik mellett folyamatosan követi az új trendeket, amelyek átadásában és megismertetésében maximális segítséget tud nyújtani az érdeklődőknek.

Ars Poetica

Kreativitásunkat sokszor hagyjuk elveszni és tompulni a rohanó hétköznapok szürkeségében. Alkotóképességünk fejlesztése, lelkünk inspirálása, gondolataink szabad szárnyalása ugyanolyan fontos kell, hogy legyen számunkra, mint egyéb teendőink, hiszen csak ez által láthatjuk meg az apró dolgokban a szépséget, a részletekben a bájosságot, a töredékekben a vonzerőt.

Vereczkey Dorottya, a horgolás szerelmese

2016-ban egy horgolt táskával indult hobbiként a horgolás számára, mára szenvedélye és hivatása lett.
2024 februárjában letette a horgolótűt és más területeken próbálja ki magát.

Célja, hogy átadja tudását az arra vágyóknak, másokat is bevezessen a fonalak bűvöletébe, inspiráljon és ötleteket adjon. Csoportos és egyéni workshopok mellett Youtube csatornáján is megosztja tudását, illetve az ő hozzáértésével frissítik és újítják a Kreatív Kaptár horgolós kínálatát, – mind a fonalak, mind az eszközök és kiegészítők tekintetében.